måndag 7 januari 2008

Det var värst vad det gångna vill ha min uppmärksamhet...

Jag har som sagt haft en utrensning av gammalt krafs man så gärna samlar på sig. Så vi har kastat två stora säckar av trinkets. Jag har inte haft kameran i närheten så inga bilder på vare sig soporna, boxarna eller något annat. Däremot så skrev jag om att jag bloggat innan ordet blogg ens fanns i var mans mun. Så jag scannade och la upp det. Jag tyckte det var coolt att jag hade gjort det förrut. Visst är jag computersavvy, det var så jag fann floridianen som tog mig över Atlanten en gång för länge sedan. Även det innan någon av dessa harmony.com, mötesplatsen.se, match.com etc. var uppfunna. Nog om det! Jag sökte på mitt namn idag efter att jag förstått att man kunde hitta min blogg så. Nu hittade jag inte min blogg så, men däremot så fann jag mig själv och en s.k. ansedel.

min pappa
Det visade sig att en kusin till mig har ägnat sig åt släktforskning och då vi inte är vare sig jämnåriga eller håller kontakten så visste jag inte om att det var något han gjorde. Nu har jag länkat till den på min sida för familj och vänner som kan hända vilja se vad jag såg. Men vad som var extra kul var att han hade forskat i vår släkt som finns här som svenskättlingar. Så jag skickade honom ett email för att få mer information. Nu är jag jättenyfiken på var och om jag har någon släkting som man kanske kan sammanstråla med. Det vore jättekul. Imorgon har jag tänkt ge mig på EFIT. Jag har "forskat" lite i det och insett att det kan göras via en hemsida likväl som på egen hand. Vi får se vilken metod jag kommer använda. Men nu ska jag sussa för imorgon börjar skolan igen-för P. Klockan ringer 5am:(

2 kommentarer:

Anonym sa...

Häftigt med släktforskningen! Jag sökte på swedesinfl för den delen anade jag fanns i o med att den stod i adressen, alltså inte ditt namn om det var det som satte griller i ditt huvud =) Kram kram Nu ska jag ut med hundarna!

Malin sa...

Johanna: Vad kul att Danne tittade på länken. Vi har en hel del släkt här i USA redan och resten bor i Linköping;) Nej vars ..de bor lite var stans. Kram och hälsa hundarna från mig och hundarna!