lördag 9 februari 2008

Så missade man en fredag igen;( men här kommer det lite choklad ändå

Jaha så har en vecka gått igen, inget nyttig fysisk väg har hänt men där emot har hjärnan snurrat på högvarv. Det är en hel del att få gjort mellan hemsidor, nyhetsbrev, inbjudningar, skolkonferenser och annat smått och gott. Ibland går det i 120 km/h fast man sitter still;)
Choklad var fredagstemat och i brist på riktig choklad så delades det ut choklad i cyberform på Facebook. Jag fick choklad av en vän efter jag frågat snällt och då får man chansen att skicka vidare till andra. Facebook må hända ha sina fördelar men alla dess applikationer vet i sjutton vad det ska vara bra för??????
Annars så tänker jag mer på sangria än choklad. Vi planerar för fullt vår invigningsfest i Swea-stil. Samtidigt så jobbar vi med uppbyggnad av flera svenskanknytna föreningar, SACC, i området. Jättekul men vad mycket jobb, tänk att man är så sanslöst patriotisk när man inte "går gate upp o gate ner och glutter o glaner i skyltfönstera" längre. Men, men roligt är det som sagt och ett stort blå-gult nätverk med röd-vit-blå nyans skapar man för framtida och nutida behov i processen. Vi ska i alla fall fira vår avdelning i spansk stil i Tampas äldsta restaurang i spansk stil. De firade 100 år för inte så länge sedan. Columbia restaurant i Ybor City.
Rummet vi ska vara i heter Don Quixote och var stadens första restaurangrum med AC. Rummet tar in 100+ människor så här ska tryckas inbjudningar i multitud. Sveriges rockfarbror kommer och rockar loss också. Kanonkul! Och vi ska visa upp vad vi Sweor Kan med att ha utställning och presentation av Sweors hantverk och företag på balkongen ovanför rummet.

Det är en form av Kvinnor Kan, ska bli jätteroligt att se vad vi har för resurser i vår organisation och Sweorna kan knyta kontakter genom att visa upp vad de har skapat. Vi får se hur det går....men jätteroligt är det samtidigt som det tar upp mycket av ens tid. Nu ska jag tillbaka till hemsideskapande och sen bär det iväg till Tarpon Springs för en grekisk sallad i goda Sweors lag:)

Inga kommentarer: