torsdag 18 december 2008

Tredje advent.....

Luciahelg och allt. Jag var störtsjuk = genomförkyld när veckan led mot sitt slut. Allt planerat Luciafirande fick ställas in för mig vill säga. Jag hade sagt till P att den här helgen skulle han vara med mig och vi skulle indulge i svenska traditioner. Fredag- ner till Sarasota och ta del av deras traditionsenliga Lucia i St.Armands Church, Lördag- mot Orlando IKEA skulle det bära och där skulle vi få se hur Svenska klubben i Orlando fixat Lussestämning, Söndag- var det från början vår tur- Svenska skolan i Tampa och SWEA Tampa Bay. Men tyvärr så har vi fått flytt den till den här helgen, 21 December kl. 14.00. Bor ni här i mina kvarter så kom vet ja....lussefirande, tomte, äkta svenska köttbullermackor och lussebullar, glögg och tomten kommer på besök, och sist men inte minst ni kan göra en egen smällkarmell:)
Så jag var sjuk och missade allt helgen av tredje advent. Nu så har P varit sjuk och missar tyvärr finals. Vi får se hur det går med det...det är tufft här i USA och vem vet om han kan göra om dem vid ett senare tillfälle. Han har annars inte varit sjuk på hela året av 10:an! Typiskt att det blev nu:( Mitt fel onekligen......
Nu ska jag iväg och tjäna in lite julklappspengar, granen är klar och tomten och bocken står där och vaktar- men än så länge bara katten...God Jul och Gott Nytt:)

2 kommentarer:

Anonym sa...

Wow vilken fin gran du har :)
Jag köpte en ny gran och när jag satte upp den fick jag en chock, de va de fulaste gran jag sett, så otät och hemsk.
Så den åkte i soporna och som tur va hade jag inte slängt den gamla granen :)

God jul på dig vännen
Kramar//Ullis

Anonym sa...

Krya på er!