fredag 26 juni 2009

Allt kommer i sällskap av 3 som det sägs.....

Intressant dag igår av händelsen av Michael Jacksons död. Dagen innan eller så så var nyheten att den kände komikern Ed McMahon hade avlidit, sedan Farrah Fawcette ...och nummer 3 M. J igår. Vår lokala nyhetsstation följde tmz.com och meddelade långt innan kl.18.00 lokal tid att Mr Jackson avlidit. På de nationella kanalerna så var det inte samma sak. Där var de utanför sjukhuset och väntade på konfirmation om att han var död och meddelade om familjemedlemmar som strömmade till sjukhuset. Så alltså även långt innan hans bror meddelade hans bortgång så hade vi lokalt redan vetat om det i över en timme. Undrar hur det ska bli med det för lite lustigt kan det ju tyckas vara att det skillde så enormt i tidsspannet mellan uppgifterna..Oh Well!

Farrah Fawcettes familj fick en paus i papparazzis i deras sorg för nyhetsuppdådet över hennes bortgång hamnade i skymundan av popkungens.

Petter och hans band har sedan en tid avslutat med Beat it i heavy metal version när de har sina gigs. Det har varit uppskattat och nu ska de fila till den lite och göra den som signatur i deras hyllning till en stor musiker som oavsett livsstil och udda beteende är en ikon vars musik sträcker sig över 3 generationer....

Inga kommentarer: